Utställning i Växjö

Vi är på väg hem från ett galet ställe som matte kallade för Växjö. Det var utställning ungefär som i Maj men det var inomhus och hundar precis överallt. Massor med kooikrar som jag var tvungen att skrika över för att jag inte fick prata med. Jag lekte lite med en supersöt tjej som hette Thea. Hon hade en grabb med sig som hette Sigge och honom hade jag kunnat sopa mattan med. Matte tyckte han var så hemskt fin... hon är knäpp.

Den här gången fick jag en stor röd rosett som matte fick köpa till mig. På den står det att jag är excellent. Det tyckte nämligen domaren när jag visade mig för honom. Men jag blev tvåa efter en snygging som sprang så snyggt så. 

När alla snygga tikar gick upp så fick jag ligga i buren och spana. Hade lätt kunnat tänka mig att springa in till dem. Wow! 

Hela familjen var med mig och matt idag och när jag var klar så fick husse lite bråttom hem för både han och småhussarna och lillasyster är jättetrötta. Och faktiskt så tror jag matte är det med. Vi gick upp tidigt i morse för att komma iväg i tid. 

Bjussar på en snygg-bild. Jag vet att jag ser lite skeptisk ut men det är mest för att jag måste stå still när det går en massa andra fyrbenta förbi hela tiden. Dessutom var jag kissenödig. 
Men visst matchar rosetten mig fint. Lite lång och stor kanske men det passar ju min personlighet. Soo long!