Alive and kicking!



Jag har tappat bort det här med bloggandet ett tag, som ni givetvis märkt. Matte har börjat plugga och sitter mest vid datorn när hon ska skriva saker till skolan. Jag får inte följa med henne dit men hon brukar inte vara där så länge så hon är snart hemma med mig igen efter att hon har åkt.
Jag är hennes perfekta studiepauser brukar hon säga. Det är bra. I hennes pauser så går vi ut och springer på åkrarna, i skogen, längs med ån. Vi blir jätteleriga. Det gillar jag! Och när vi inte är ute och smutsar ner oss, då matte sitter i soffan och läser, eller tittar på TV då gosar vi i parti och minut. =)




Jag har varit jättesjuk. Matte var så orolig och jag försökte hålla modet uppe för hennes skull, men jag bara kräktes och kräktes och till slut orkade jag inte stå upp längre. Jag skakade så jag var helt förstörd och matte bäddade in mig i en filt och tvängsmatade mig med nåt blask medan hon ringde till djursjukhuset. Sedan var vi snart på väg dit i husses bil och väl där fick vi vänta ett tag, men då jag kräktes upp det otäcka blasket som matte tryckt i mig med spruta, så fick vi snabbt komma in i ett rum och jag blev undersökt.
Sedan fick matte åka hem, utan mig. Och jag blev kvar där länge. Alldeles för länge.
 
 



Men tack och lov fick jag sedan komma hem till slut och blev snabbt bättre. Mycket bättre. Såpass bra att vi kunde springa i skogen och hoppa över hinder igen, åtminstone efter ett par dagar.




Och vet ni vad? Jag har blivit undersökt och inspekterad och godkänd. Så nu har jag fått en alldeles egen sida på kennel Moonhaven. Tydligen är det jättebra för då får jag träffa snygga, väldoftande flickor. Det ser jag fram emot! Här har ni en länk: http://www.moonhaven.se/empty_203.html